Шановні клієнти, Ми працюємо! З технічних причин лінія підтримки може не працювати, замовляйте онлайн!

Каталог

Кухонний ніж Tramontina Master 24604/086

  • код: 100003203
Акція
Є в наявності
  • Тип кухонні
  • Гарантія 14 днів
  • Країна реєстрації бренду бразилія
  • Країна-виробник товару бразилія
  • Матеріал леза нержавіюча сталь
  • Усі Характеристики
Tramontina Master 24604/086 – філейний кухонний ніж серії Professional Master. Він чудово справляється зі своїми завданнями на кухні, зручний у роботі та виготовлений з якісних матеріалів. Філейний та універсальний ніж в одному флаконі. Зручний гнучкий ніж для м'яса, риби, птахів. Можна використовувати і як обвалочник. Лезо виготовлене з якісної та твердої нержавіючої сталі. Вона має хорошу пласти... Весь опис

Tramontina Master 24604/086 – філейний кухонний ніж серії Professional Master. Він чудово справляється зі своїми завданнями на кухні, зручний у роботі та виготовлений з якісних матеріалів. Філейний та універсальний ніж в одному флаконі. Зручний гнучкий ніж для м'яса, риби, птахів. Можна використовувати і як обвалочник.

Лезо виготовлене з якісної та твердої нержавіючої сталі. Вона має хорошу пластичність і легко впорається з будь-якими повсякденними завданнями. Krupp 1.4110 (DIN 1.4110) - мартенситна нержавіюча сталь, що здебільшого відповідає американському стандарту AISI 440A або азіатському AUS-6. Ця сталь може бути загартована до пристойної твердості HRC 56-58 і на відміну від 440 ° C вона більш корозійностійка. І що дуже важливо, на Krupp 1.4110 легше отримати і підтримувати дуже гостру кромку для бритв (ніж на більш високовуглецевої 440C). Склад сталі включає: вуглець (0,65-0,75%), хром (13-15%), марганець (1%), молібден (0,55-065%), кремній (0,35-0, 45%). Сертифікат NSF (National Sanitation Foundation), організації визнаної у всьому світі, яка проводить консультації, перевірки та навчання з безпеки здоров'я їжі, води, повітря та навколишнього середовища. Твердість сталі становить 54-56 HRC.

Загальна довжина ножа – 290 мм. Довжина леза – 153 мм. Товщина леза – 2 мм.

Рукоятка серії Professional Master з антибактеріальними властивостями Microban, яка не схильна до розмноження бактерій і грибків. Це означає, що ножі довше зберігають чистоту, забезпечуючи користь у плані гігієни та скорочуючи популяцію хвороботворних мікроорганізмів. При виготовленні ножів антибактеріальна речовина вводиться в рукоятку та зберігається протягом усього терміну служби.

Виробник ножа, фірма Tramontina – світовий лідер у виробництві товарів для кухні. Потужність виробництва знаходиться в Бразилії.

Характеристики
Тип кухонні
Гарантія 14 днів
Країна реєстрації бренду бразилія
Країна-виробник товару бразилія
Матеріал леза нержавіюча сталь
Матеріал рукояті поліпропілен
Особливості нековзне покриття рукоятки | ергономіна форма рукоятки
Призначення для відокремлення м'яса від кістки
Серія master
Тип кріплення рукояті всадний
Тип леза штампований

Написати відгук

будь Ласка авторизуйтесь або створити обліковий запис перед тим як написати відгук
Кухонний ніж Tramontina Master 24604/086
Є в наявності
  • Артикул: 00000000350
  • Виробник: Tramontina
  • 912
  • 707/шт
Інформація про оплату

- Оплата при отриманні (післясплата 20грн + 2%)

- Безготівковий без ПДВ

- Visa/MasterCard/Приват24

Інформація про доставку

- Самовивіз з відділень поштових операторів (Нова Пошта, УкрПошта) – за тарифами перевізника

- Кур'єрська доставка - Нова Пошта, за тарифами перевізника

Інформація про гарантію

- 14 днів обмін/повернення

- Офіційна гарантія від виробника